De verschillen tussen onze vliegenmaskers

De dagen worden warmer, dat betekent veel insecten die je paard zullen gaan irriteren. Onze vliegenmaskers zullen jouw paard beschermen, maar wat is nu het verschil tussen onze maskers?

De Kentucky Horsewear Vliegenmasker Gids

Met veel vliegenproducten op de markt is het niet altijd makkelijk om het perfecte product voor jouw paard te vinden. Met deze gids zullen we je helpen om het beste vliegenmasker voor jouw paard te vinden. Omdat elk paard anders is, is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van jouw paard.

Is jouw paard erg gevoelig? Ben je opzoek naar een vliegenmasker dat je kan gebruiken tijdens het trainen? Staat je paard elke dag in de weide? Al deze factoren bepalen welk vliegenmasker perfect bij jouw paard past.

De nieuwe Vliegenmaskers Classic zijn de perfecte oplossing voor fokmerries en paarden die 24/7 buiten staan. Ze blijven de hele dag perfect zitten en zijn 100% comfortabel voor jouw paard. Dit betekent dat jouw paard kan grazen of spelen in de wei zonder beperkt of geïrriteerd te worden door het vliegenmasker.


Vliegenmasker Classic met oren en neus 
Als jouw paard erg gevoelig is voor vliegen en andere insecten of voor UV-straling, dan is dit het perfecte masker voor jouw paard. Het bedekt de ogen, oren, en neus, en blijft tegelijkertijd ademend en licht
De neusflap van het masker is afneembaar met klittenband, wat je de mogelijkheid biedt om de mate van bescherming te kiezen.

Vliegenmasker Classic met oren Heeft jouw paard niet graag een bedekte neus? Het Vliegenmasker Classic met oren zal in dat geval ideaal zijn voor jouw paard. Het biedt maximale bescherming tegen insecten terwijl het masker jouw paard niet hindert.
Vliegenmasker Classic zonder oren Dit vliegenmasker is perfect voor paarden die niet graag hun oren of neus bedekt hebben, terwijl ze toch beschermd zijn tegen vliegen en andere insecten.
Dit masker is ook erg handig tijdens wedstrijden omdat het gemakkelijk en snel op te zetten is voor je de piste ingaat.
Om er zeker van te zijn dat het masker goed blijft zitten voor paarden die dag en nacht buiten staan, heeft het masker een verstelbare kliksluiting achter de oren van het paard.
Vliegenmasker Pro Heeft jouw paard zeer gevoelige ogen? Dan is het Vliegenmasker Pro zeker de beste optie. Door de plastic bies op het voorhoofd raakt het masker de ogen van het paard niet en keert het altijd terug in zijn oorspronkelijke vorm.
De neusflap van het masker is afneembaar, wat jou de mogelijkheid biedt de mate van bescherming te kiezen.
Vliegenmasker Slim Fit Last but not least, ons Vliegenmasker Slim Fit. Dit masker kan worden gedragen in de wei of tijdens trainingen (over het hoofdstel).
Het Vliegenmasker Slim Fit lijkt op een tweede huid die voorkomt dat insecten naar binnen vliegen. De extra sterke mesh oogkappen voorkomen irritatie aan de ogen en raken de ogen van het paard niet.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via sociale media of  [email protected].