Retourbeleid

Ons doel is dat u volledig tevreden bent met onze producten; toch kunnen er fouten gebeuren. Wij raden u aan elk product bij ontvangst zorgvuldig te inspecteren. Mocht u iets moeten retourneren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt ons bereiken via mail ([email protected]) of via social media. Wij hebben eerst foto's van het product nodig. Producten die geretourneerd moeten worden, worden alleen geaccepteerd als ze gereinigd en gewassen zijn.

Online aankopen

Global International Products aanvaardt retours van online aankopen tot 30 dagen na ontvangst.

Indien u een product terugstuurt of een product heeft ontvangen met een productiefout, gelieve ons dat te laten weten door dit formulier in te vullen.

De product(en) worden teruggestuurd naar dit adres:

GIP
Pont West 106
Ronse, Belgium
9600

De kosten voor het terugsturen worden betaald door de koper. Gebruikte items komen niet in aanmerking voor retours. 

Global International Products vraagt u vriendelijk om de items terug te sturen met de originele labels en indien mogelijk, in de originele verpakking. Producten die gebruikt zijn, vuil en/of teruggestuurd zonder origineel label kunnen geweigerd worden of onderworpen aan een vergoeding voor herverpakking. 

Wanneer wij het geretourneerde item ontvangen hebben, brengen wij meteen de terugbetaling in orde. Verzendkosten worden niet terugbetaald. 

Van zodra de terugbetaling is gebeurd zal u hierover een melding ontvangen, via mail of sms. De terugbetaling gebeurt altijd op dezelfde manier als de originele betaalmethode. 

Bedankt voor uw begrip.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Als u verdere vragen heeft of onze hulp hierbij nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail: [email protected]Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.