NIEUWE PRODUCTEN

De perfecte items om op je wishlist te zetten: ontdek onze nieuwste hoofdstellen, teugels, borsttuig en hoofdstelaccessoires!

D COLLECTION

Het kenmerk van deze collectie is haar esthetiek: Alle items uit de D Collection zijn afgewerkt met crèmekleurig stiksel en messing gespen. Gemaakt van Dy'on leer, de D Collectie is perfect voor klassiek rijden en wordt constant verbeterd om aan de behoeften van de meest veeleisende wedstrijdruiters te voldoen. De uitzonderlijke stijl maakt van de D collectie de populairste keuze, degene die het grootste aantal van onze klanten voor zich wint. De elegantie en fijne details maken altijd indruk!

De Dy'on kwaliteit

Alle materialen die we gebruiken zijn de beste op de markt. Ons leer is afkomstig uit Europa en vakkundig verwerkt.

Dy'on is een Belgisch kwaliteitsmerk van hoofdstellen, chaps en textiel voor paarden en ruiters sinds 1989. Wij ontwikkelen, ontwerpen en produceren onze producten al 30 jaar met nauwgezet respect voor het DNA van de nobele discipline van het paardrijden. De Dy'on touch heeft deze waarden verrijkt door ergonomie en prestaties te integreren. Gevoed door passie en perfectie staat het merk Dy'on garant voor kwaliteit.