Kentucky ambassadeurs

Onze snelle expansie, evolutie en groei hebben we grotendeels te danken aan onze ambassadeurs. Samen hebben we een merk gecreëerd dat een referentie is geworden voor internationale ruiters en amateurs. Om te voldoen aan de behoeften van onze meest prestigieuze klanten, hebben we naar hen geluisterd.

William Funnell

Jumping

Tim Lips

Eventing

Sugitani Taizo

Jumping

Sandra Auffarth

Eventing

Raf Kooremans

Eventing

Pippa Funnell

Eventing

Pieter Devos

Jumping

Patrice Delaveau

Jumping

Olivier Philippaerts

Jumping

Morgan Barbançon Mestre

Dressuur

Laure Schilleweart

Jumping

Laura Collett

Eventing

Kenki Sato

Eventing

Karin Donckers

Eventing

Jos Verlooy

Jumping

Jonelle Price

Eventing

Ingrid Klimke

Eventing

Hans-Dieter Dreher

Jumping

Francis Whittington

Eventing

Dirk Demeersman

Jumping

Constant van Paesschen

Jumping

Chris Burton

Eventing

Camille Condé Ferreira

Jumping

Bettina Hoy

Eventing

Tim Price

Eventing

Alexis Goury

Eventing

William Funnell

Jumping
William Ross Norman Funnell is een top springruiter. Hij maakte van veel Nations Cups deel uit. In 2006 won hij voor het eerst sinds zijn eerste poging op 17-jarige leeftijd de Hickstead Derby, die hij twee jaar later in 2008 en in 2009 ook won. In 2018 was William één van de vijf ruiters die de Hickstead Derby 4 keer won. Ook won hij in 2011 de beroemde derby van La Baule (Frankrijk). William is getrouwd met de eventingruitster Pippa Funnell
“Binnenkort beschikbaar!”

Tim Lips

Eventing
Tim Lips is een Nederlandse eventingruiter. Tim maakt deel uit van de A-klasse seniors eventing van de KNHS. (Koninklijke Nederlandse Hippische Vereniging) en het Rabobank Talententeam, een project van de Rabobank en de KNHS om jonge talentvolle ruiters al op jonge leeftijd te ontdekken. Hij nam deel aan de Zomerspelen 2008, 2012, en 2016. In 2016 behaalde hij de 6e plaats met het team.
“Binnenkort beschikbaar!

Sugitani Taizo

Jumping
Taizo Sugitani is een Japanse Olympische springruiter. Hij vertegenwoordigt Japan en nam deel aan zes opeenvolgende Olympische Zomerspelen (in 1996, 2000, 2004, 2008, 2012 en 2016). In 2000 werd hij elfde met het team. Op de Olympische spelen van 2004 behaalde hij een 15de plaats. Hij nam ook deel aan zes edities van de World Equestrian Games (Elke editie van 1994 tot 2014) en aan twee edities van de finale van de Wereldbeker (in 2000 en 2007). In 2010 behaalde hij een 10e plaats op de Wereldruiterspelen in Kentucky. Taizo Sugitani won twee bronzen medailles op de Aziatische Spelen van 2014 in Incheon, Zuid-Korea.
“Hoewel ik alle producten van Kentucky Horsewear geweldig vind, is mijn favoriet toch wel de springsingel. Het is zo moeilijk om een springsingel te vinden die goed past, comfortabel, duurzaam en betaalbaar is. De Kentucky Horswear Springsingel biedt al deze dingen en zo veel meer!”

Sandra Auffarth

Eventing
Sandra Auffarth is een Duitse eventingruiter. Op de Olympische Zomerspelen van 2012 won ze met het team goud en individueel Brons met Opgun Louvo. Een Jaar eerder had ze met het team goud en individueel zilver gewonnen op haar eerste kampioenschap voor seniors - het Europese Eventing Kampioenschap in 2011.
“Binnenkort beschikbaar!”

Raf Kooremans

Eventing
Raf Kooremans is een Nederlandse eventingruiter.
“Binnenkort beschikbaar!”

Pippa Funnell

Eventing
Philippa Rachel "Pippa" Funnell MBE is een eventingruiter. In 2003 werd ze de eerste persoon die de Rolex Grand Slam van de eventing (Opeenvolgende overwinningen op Rolex Kentucky, Badminton en Burghley) won. Ook won ze Badminton in 2002 en 2005. Op de Europese kampioenschappen won ze twee keer individueel goud (1999-2001) en drie maal goud met het team (1999-2003). Ze is drievoudig Olympisch medaillewinnaar, won in 2000 en 2004 zilver met het team en in 2004 won ze individueel brons. Ze nam ook deel aan de Olympische spelen in 2016.
“Binnenkort beschikbaar!”

Pieter Devos

Jumping
Pieter Devos is een Belgische springruiter. Hij werd 2e op het Wereldkampioenschap van 2017 in Lanaken.
“Binnenkort beschikbaar!

Patrice Delaveau

Jumping
Patrice Delaveau is een Franse Olympische springruiter. Hij nam deel aan twee Olympische Zomerspelen (in 1996 en 2000). Op beide competities behaalde hij een 4de plaats. Zijn huidig beste individuele plaats is momenteel een 35ste plaats in 2000. Patrice heeft meerdere medailles gewonnen op wereldkampioenschappen (drie zilveren en één bronzen medaille). Hij nam ook deel aan de Europese kampioenschappen in 1997 en 2013 en nam zes maal deel aan de Wereldbeker finale -in 1996, 2010, 2012, 2014, 2015 en 2016. Hij behaalde twee maal een 4de plaats op het Europees kampioenschap.
“Mijn favoriete Kentucky Horswear's product is veruit de lederen peesbeschermers met wol. Ze zijn zacht, licht en hebben een klassevolle uitstraling! Ze zijn super comfortabel en hebben een perfecte pasvorm.”

Olivier Philippaerts

Jumping
Olivier Philippaerts is een Beglische springruiter. Hij is de zoon van Ludo Philippaerts en tweelingbroer van Nicola Philippaerts, beide zijn springruiters. Samen met zijn vader, broer en Gouden Olympische Medaillewinnaar Jos Lansink werd hij derde op de Piazza di Siena Fei Nations Cup van Italië in 2012. In september 2012 werd hij de jongste ruiter ooit die de CN international Grand Prix won op de CSIO Spruce Meadows 'Masters' Tournament in 2012.
“Ik gebruik de Sheepskin Leather Overreach Boots vaak thuis en op wedstrijden maar ook voor het transport. De schapenvacht is zeer zacht en comfortabel. Deze overreach boots zijn zeer sterk en beschermen zeer goed. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.”

Morgan Barbançon Mestre

Dressuur
Morgan Barbançon Mestre is een Franse en Spaanse Olympische Dressuurruiter. Als vertegenwoordiger van Spanje nam ze deel aan de Olympische Zomerspelen van 2012 in Londen, waar ze 7e werd in de teamcompetitie en 23e in de individuele competitie. Morgan nam deel aan de World Equestrian Games 2014 in Normandië, Frankrijk, waar ze 5e werd met het team, 15e in de speciale dressuur en 15e in de freestyle dresuur competitie. Ook nam ze deel aan de FEI World Cup Finals 2015 in Las Vegas, Nevada, waar ze 8ste werd. Sinds 2018 vertegenwoordigt ze Frankrijk.
“Ik hou absoluut van de Dressuur Singel! De kwaliteit is geweldig, verslijt niet snel, is gemakleijk te wassen, past perfect bij mijn paarden en is ook nog eens super stijlvol. Zeker een must-have!”

Laure Schilleweart

Jumping
Laure Schillewaert is een jonge Franse springruiter. Ze is 2 keer Frans Jeugdkampioen en heeft deelgenomen aan 3 Europese Kampioenschappen. Laure wordt gecoacht door haar vader Franck Schillewaert.
“Binnenkort!”

Laura Collett

Eventing
Laura Collet is een Britse atleet die deelneemt in de eventing.
“Binnenkort beschikbaar!”

Kenki Sato

Eventing
Kenki Sato is een japanse eventingruiter. Op de Olympische Zomerspelen 2012 nam hij deel aan de individuele competitie en behaalde hij een 12de plaats.
“Binnenkort beschikbaar!”

Karin Donckers

Eventing
Karin Donckers is een Belgische eventingruiter. Tussen 1992 en 2016 nam ze deel aan zes Olympische Spelen (alleen ontbreekt 1996). Haar beste resultaat was een vierde plaats in de teamcompetitie in 1992. In de individuele competitie bereikte ze tweemaal de top tien: 8ste in 1992 en 9de in 2008.
“Binnenkort beschikbaar!”

Jos Verlooy

Jumping
Jos Verlooy is een Belgische atleet die deelneemt aan de jumping. Hij won het Belgisch Kampioenschap in 2019 en werd 1ste in de FEI Ranking U25.
“Ik ben zeer tevreden met al de Kentucky Horsewear producten die ik gebruik, maar mijn favoriet is de Moonboot Max. Ik gebruik ze voor alle Grand Prix over de hele wereld en met deze heb ik al de meeste successen beleefd! Ze passen extreem goed en gaan zeer lang mee.”

Jonelle Price

Eventing
Jonelle Price is een Nieuw Zeelandse eventingruiter. In 2016 op de Olympische Zomerspelen won ze brons met het team. Op Olympische Zomerspelen 2016 in Rio behaalde haar team een 4de plaats. In 2008, won ze de Badminton Horse Trials en de Lühmühlen Horse Trials.
“Ik rij zeer graag met de Cross Beschermers. Ze bieden fantastische bescherming, passen goed op alle vormen en groottes zonder te verschuiven en ze gaan extreem lang mee.”

Ingrid Klimke

Eventing
Ingrid Klimke is een beroemde Duitse eventing-rijder die 3 teammedailles won op de Olympische Spelen in 2008 (goud), 2012 (goud) en 2016 (zilver).
“Binnenkort beschikbaar!”

Hans-Dieter Dreher

Jumping
Hans-Dieter Dreher is een Duitse atleet die aan springen doet.
“Volgens mij is de Sheepskin Stud Girth de beste op de markt! Ik had twee paarden die problemen hadden met andere singels en vanaf de eerste dag dat ik die van Kentucky Horsewear gebruikte, was het probleem weg.”

Francis Whittington

Eventing
Francis Whittington is een vooraanstaande Britse eventingruiter en BE geaccrediteerd trainer.
“Binnenkort!”

Dirk Demeersman

Jumping
Dirk Demeersman is een Belgische springruiter. Op de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen maakte hij met Bufero VH Panishof deel uit van het Belgische springteam. Het team eindigde op de dertiende plaats. Hij nam ook deel aan de Olympische Zomerspelen van 2004 in Athene, waar hij vierde werd.
“Binnenkort!”

Constant van Paesschen

Jumping
Constant van Paesschen is een Belgische springruiter.
“Ik gebruik de Half Pad Absorb elke dag omdat ik ervan overtuigd ben dat de pad goed bij de paarden past en hun rug beschermt. Ik voel echt een verschil!”

Chris Burton

Eventing
Chris "Burto" Burton is een Australische ruiter. Hij werd geselecteerd om Australië te vertegenwoordigen op de Olympische Zomerspelen van 2012 in eventing.
“Dankzij de Eventing Boots hoef ik me tijdens de cross-country over één ding minder zorgen te maken. Ze bieden de beste bescherming tegen blessures die gemakkelijk kunnen worden opgelopen op de cross-countrybaan, terwijl ze tegelijkertijd comfort en bewegingsvrijheid bieden, vooral rond de kogel, en licht en ademend zijn.”

Camille Condé Ferreira

Jumping
Camille Condé Ferreira is een jonge Franse springruiter. Ze nam deel aan 7 Europese kampioenschappen en 30 internationale wedstrijden.
“Binnenkort!”

Bettina Hoy

Eventing
Bettina Hoy is een ruiter op Olympisch niveau, die voor Duitsland uitkomt in de eventing. Bettina nam deel aan de Olympische Zomerspelen van 1984 en 2004.
“Binnenkort!”

Tim Price

Eventing
Tim Price is een Nieuw-Zeelandse ruiter die deelneemt aan eventing. Hij reisde naar de Olympische Zomerspelen van 2016 in Rio de Janeiro als onderdeel van de reserve voor individuele en team eventing. Hij won de CCI 5* in Burghley in 2018 en de Luhmühlen CCI 5* in 2019. In 2018 bereikte hij de 7e plaats in team en de 8e plaats in individueel op de Wereldruiterspelen.
“Voor het springen zijn de Moonboots mijn persoonlijke favoriet. Ze stimuleren een goede actie achter zonder te sterk te zijn. Ik vind ze geweldig op een breed scala van paarden, wat mij goed uitkomt omdat ik er zoveel heb!”

Alexis Goury

Eventing
Alexis Goury is een Franse ruiter, die deelneemt aan eventing. Hij is ook een geaccrediteerde trainer. In 2016 werd hij individueel 3de en 1ste met het team in het Continental kampioenschap in Montelibretti. In 2019 werd zijn team 4e voor dezelfde competitie in Lühmühlen.
“Binnenkort beschikbaar!”