ref. 42644-01-F

Vliegenmasker Classic met oren en neusflap

Ademend
Lightweight
Fly repellent
Wasbaar op 30°
Training

€ 39,99

Kleur
In voorraad
Het Vliegenmasker Classic met oren en neusflap beschermt de oren, ogen en neus van het paard tegen vliegen en andere insecten. Een onmisbaar product tijdens de zomer.
- Beschermt ogen, oren en de neus
- Sterk en ademend
- 100% UV-beschermende mesh

Speciale eigenschappen
Het vliegenmasker biedt maximale bescherming tegen insecten terwijl het masker het paard niet hindert. Het is de perfecte oplossing voor paarden die erg gevoelig zijn voor insecten.

Het masker is gemaakt van een sterk en toch extreem ademend mesh materiaal. De oren van het vliegenmasker zijn gemaakt van een sterk en zeer effectief vliegenbreigaas. Dit is zeer ademend en licht op die warme zomerdagen. De neusflap van het masker is afneembaar met klittenband.

De Vliegenmaskers Classic zijn de perfecte oplossing voor fokmerries en paarden die 24/7 buiten staan. Ze blijven de hele dag perfect zitten en zijn 100% comfortabel voor jouw paard.

Stoffen & materialen
Het masker is gemaakt van een sterke 100% UV-beschermende gaasstof en lycra waardoor er geen insecten in kunnen vliegen. Door de plastic rand op het voorhoofd raakt het masker de ogen van het paard niet en neemt het altijd zijn oorspronkelijke vorm weer aan. Het masker heeft een sterke klittenbandsluiting onder de kaak van het paard.

Vorm & maat
Het Vliegenmasker Classic met oren en neusflap is beschikbaar in maat Cob en Full.

Onderhoudstips
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 440mm, Hoogte 10mm, Lengte 600mm
Gewicht 0.62kg
Seizoen Lente , Zomer
Materiaal Mesh
Gebruik Buiten , Training
Ademend Ja
Lightweight Ja
Fly repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°