ref. 88207-01-M

Kogelbeschermer elastic

Ademend
Lightweight
Eenvoudig te reinigen
Wasbaar op 30°
Anatomisch gevormd
Schokdempend
Goedgekeurd voor FEI
Training
Shows

€ 129,99

Kleur
In voorraad
Deze kogelbeschermers zijn gemaakt van een sterke TPU buitenkant met meerdere ventilatiegaten en een grotere driehoekige gaasventilatie.

- Sterke TPU buitenkant met meerdere ventilatiegaten voor optimale ventilatie en koeling
- Hoger uitgesneden ontwerp, voor maximale bewegingsvrijheid
- Ademende 3D spacer voering

Speciale eigenschappen
Om blessures en stoten op de kogels van het paard te voorkomen, is het belangrijk om hoogwaardige beenbescherming te hebben. Deze kogelbeschermers zijn een perfecte keuze voor dagelijkse trainingen.

De Kogelbeschermers Elastiek zijn gemaakt van een sterke TPU buitenkant met meerdere ventilatiegaten en een grotere driehoekige gaasventilatie. Het binnenste gedeelte van de beschermers is versterkt met een extra laag TPU om weerstand te bieden tegen schuren wanneer de achterbenen bewegen.

Stoffen & materialen
De laarzen zijn gemaakt met onze ademende 3D Spacer. Deze voering is dezelfde als die van ons bekend 3D spacer deken. De kogelbeschermers hebben een robuuste buitenkant van TPU die licht en toch erg sterk is.

Onze hoogwaardige elastische sluitingen bieden maximale grip en veiligheid voor je paard, zodat de beschermers niet draaien of naar beneden glijden.

Vorm & maat
Dankzij het anatomisch gevormde ontwerp past de beenbescherming mooi rond het paardenbeen om maximaal comfort en bescherming te bieden. Hierdoor krijgt het paard een maximale bewegingsvrijheid.

Deze kogelbeschermer heeft ook een hogere uitsnede dan traditionele kogelbeschermers, zodat het paard tijdens het springen volledige bewegingsvrijheid heeft rond de koot. Ook is gelet op optimale vrijheid en comfort, zodat de paarden ongehinderd kunnen springen. De kogelbeschermers zijn voorzien van een dubbele elastische bevestiging. Deze beenbescherming is ontwikkeld voor die ruiters die op zoek zijn naar ultieme bescherming met een traditioneel ontwerp.

De Kogelbeschermers Elastiek zijn verkrijgbaar in maat M, in zwart en bruin.

Onderhoudstips
De kogelbeschermers zijn wasbaar in de machine op 30°C (geen droogkast). Wij adviseren altijd om een waszak te gebruiken om krassen door de wasdroger te voorkomen. Je kunt onze speciaal voor TPU-kogelbeschermers ontwikkelde reiniger eenvoudig gebruiken om de kogelbeschermers de finishing touch te geven zodat ze er weer als nieuw uitzien.
Afmetingen Breedte 240mm, Hoogte 130mm, Lengte 320mm
Gewicht 0.483kg
Discipline Dressuur , Eventing , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
Lightweight Ja
Eenvoudig te reinigen Ja
Anatomisch gevormd Ja
Schokdempend Ja
Goedgekeurd voor FEI Ja
  • Boots Cleaner
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°