ref. 82142-01-F

Poetstas

Reizen
Shows
Stal
Niet machinewasbaar

€ 109,99

Kleur
- Grote en sterke tas
- Aanpasbaar voor betere organisatie
- Sterke 600D buitenstof
- Aanpasbare schouderband
- Past bij de andere Kentucky reisproducten

Speciale eigenschappen
In deze poetstas passen al je poetsessentials. Dankzij de aanpasbare inzetstukken kan je de tas indelen op jouw manier. Door zijn groot formaat passen er ook sprayflacons in de tas.

Stoffen & materialen
De buitenstof is 600D polyester, wat sterk en makkelijk in onderhoud is. De verdelers en de binnenkant van de flap zijn gemaakt van een gladde vuilafstotende voering. Het hoofdvak heeft een zachte fleece voering. De tas past bij alle andere Kentucky reisartikelen.

Vorm & maat
De binnenkant van de tas is aanpasbaar met sterke klittenband verdelers. Hierdoor kan je de tas perfect aanpassen aan jouw noden. In het hoofdvak kan je borstels, sprayflacons en andere poetsspullen opbergen. Aan de binnenflap kan je kleinere items opbergen in een apart vak. Aan de voorkant van de tas is een groot vak waar je spullen zoals elastiekjes, naald en draad kan opbergen. Aan beide kanten is ook nog een rekbaar mesh zakje. De poetstas sluit met een sterke rits en heeft een verwijder- en aanpasbare schouderband voor makkelijk en comfortabel transport. De zijkanten van de tas zijn versterkt zodat het extra sterkte en bescherming biedt aan de borstels. De poetstas is 42,5 cm x 32,5cm x 20cm (L x H x B).

Onderhoudstips
Aan de onderkant van de tas zijn voetjes, die voorkomen dat je tas direct op de grond moet staan. Om vuil te verwijderen gebruik je best een vochtige doek.
Afmetingen Breedte 200mm, Hoogte 330mm, Lengte 450mm
Gewicht 0.5kg
Materiaal Fleece
Gebruik Reizen , Shows , Stal
  • Niet machinewasbaar