ref. 52191-03-125

Turnout Rug All Weather Waterproof Comfort

Waterdicht
Ademend
Windproof
Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°

€ 169,99

Kleur
In voorraad
Bereid je voor op regenachtige dagen met de Winterdeken All Weather Waterproof Comfort.
- Anatomisch gevormd voor een perfecte pasvorm
- Comfortgesp en buiksingels ontworpen voor ultiem comfort en om druk te voorkomen
- Extreem sterke buitenstof van 1200D
- Reflecterende ontwerpen op de deken
- Geen achternaad of stiksels om lekken in stormachtig weer te voorkomen

Speciale eigenschappen
Met een comfortgesp en 3 buiksingels is het Winterdeken All Weather Waterproof Comfort anatomisch gevormd voor een perfecte pasvorm zonder druk. Afhankelijk van de behoeftes van je paard is het deken verkrijgbaar in verschillende maten en grammages. Het deken is voorzien van reflecterende designs.

Stoffen & materialen
De buitenstof van het Winterdeken All Weather Waterproof Comfort is een 1200D ripstop polyester met een ademende waterdichte coating. De voering van het deken is een glad antibacterieel 210T polyester. Het deken heeft een afneembaar staartkoord met een plastic cover. Een uniek kenmerk van dit deken is het feit dat het geen achternaad of stiksels heeft, waardoor je paard warm en droog blijft in elk soort weer.

Vorm & maat
Het deken is anatomisch gevormd om in de juiste positie te blijven. De comfortgesp en 3 buiksingels zijn ontworpen voor ultiem comfort en om druk te voorkomen. De staartflap is iets langer dan normaal en heeft een staartkoord met plastic cover. Dankzij het staartkoord blijft de staart dicht bij de deken en biedt hij meer bescherming. De staartflap is ook voorzien van reflecterende motieven.

Onderhoudstips
Het Winterdeken All Weather Waterproof Comfort gewassen worden op 30°. Om het deken waterdicht te houden, raden we aan om een nieuwe waterdichte coating aan te brengen nadat je het deken meer dan vijf keer hebt gewassen. Stop het deken niet in de droger.
Afmetingen Breedte 250mm, Hoogte 250mm, Lengte 530mm
Gewicht 0.25kg
Gebruik Buiten
Weer Regen , Wind
Waterdicht Ja
Ademend Ja
Windproof Ja
Zacht voor de huid Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°