ref. 52189-08-145

Eczeemdeken

Ademend
Lightweight
Fly repellent
Quick dry
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Antibacterieel
Stal

€ 149,99

Kleur
In voorraad
Het perfecte deken voor paarden die last hebben van zomereczeem of een zeer gevoelige huid.
- Ultieme bescherming
- Snel droog
- Zweet absorptie
- Anti bacterieel
- Wordt geleverd met halsstuk

Speciale eigenschappen
Het perfecte deken voor paarden die last hebben van zomeereczeem of een zeer gevoelige huid. Dit Eczeemdeken is ontworpen om je paard te beschermen tegen vervelende vliegen en insecten en voorkomt dat je paard gaat schuren. Om je paard volledig te beschermen heeft deze deken een halsstuk dat tot aan de oren loopt.

Als paarden eczeem veel zweten, kan dit hun toestand verergeren. Het paard kan meer jeuk krijgen en bacterie- en schimmelgroei krijgen, wat tot bijkomende infecties leidt en het genezingsproces vertraagt. Daarom is het belangrijk om te weten dat het Eczeemdeken een sneldrogend materiaal heeft dat garandeert dat je paard niet zweet onder de deken.

Stoffen & materialen
De stof is sterk, ademend en zeer soepel om je paard het beste comfort te bieden. Dankzij de lichte kleur reflecteert de deken de zonnestralen en absorbeert hij geen warmte.

Vorm & maat
Deze deken heeft een extra lange hals die over de oren bevestigd is, waardoor de hals van je paard ook volledig beschermd is. Het halsstuk kan worden gesloten met 5 klittenbandsluitingen.

Om de buik te beschermen heeft de deken een buikflap. Deze flap wordt gesloten met 3 rechte surcingles. De staartflap is iets langer dan normaal en heeft een elastiek voor de staart.

Het Eczeemdeken is verkrijgbaar in de maten 125 tot 165 cm.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 200mm, Hoogte 200mm, Lengte 480mm
Gewicht 1.65kg
Seizoen Lente , Zomer
Materiaal Mesh
Gebruik Buiten , Stal
Ademend Ja
Lightweight Ja
Fly repellent Ja
Quick dry Ja
Shavings repellent Ja
Antibacterieel Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°