ref. 42573-32-COB

Teddy Fleece halster

Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Anatomisch gevormd
Voor transport

€ 64,99

Kleur
In voorraad
Uiterst comfortabel om te dragen en niet alleen ideaal voor paarden met een gevoelige huid, maar ook voor ruiters die een stijlvolle look willen.
- Teddy Fleece stof achter de oren, rond de neus, en op de kaken
- Gemakkelijk te openen en te sluiten dankzij de karabijnhaak aan de kaak
- Geschikt voor transport
- Anatomisch gevormd achter de oren en rond de neus

Speciale eigenschappen
Kentucky onderscheidt zich vaak door de keuze van stoffen, die stijl, comfort en functionaliteit combineren. Het Teddy Fleece Halster maakt onze collectie halsters voor paarden compleet. Het is uiterst comfortabel om te dragen en is niet alleen ideaal voor paarden met een gevoelige huid, maar ook voor ruiters die een stijlvolle look willen.

Stoffen & materialen
Het Teddy Fleece Halster is gemaakt van sterk nylon. Achter de oren, rond de neus en op de kaken is de nylon omhuld met de zachte Teddy Fleece stof om maximaal comfort te garanderen.

Teddy fleece stof heeft zich in de kledingindustrie een plaats weten te veroveren als onmisbare look. Deze stof is niet alleen comfortabel om te dragen, maar heeft ook goede thermische eigenschappen, waardoor het gebruik van echt bont kan worden vermeden.

Vorm & maat
Het halster is anatomisch gevormd rond de neus en achter de oren. Zo word de druk op het hoofd van het paard beter verdeeld.

De maat van het halster kan worden aangepast aan beide kanten. De kleine karabijnhaak op de kaak zorgt ervoor dat je het halster gemakkelijk kan afnemen.

Onderhoudstips
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Gewicht 0.65kg
Gebruik Voor transport
Zacht voor de huid Ja
Anatomisch gevormd Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°