ref. NE01ABLO

Kopstuk met keelriem

New English Collection
Anatomisch gevormd

€ 84,00

Kleur
In voorraad
Dy'on heeft een nieuw en verbeterd S-vormig kopstuk geïntroduceerd als onderdeel van de New English Collectie hoofdstellen. De belangrijkste innovatie is het bieden van totale bewegingsvrijheid voor de oren van je paard.

- S-vormig kopstuk voor ultiem comfort
- Lagere plaatsing van de frontriem om druk op de oorbasis te voorkomen

Voordelen
Dy'on heeft een nieuw en verbeterd S-vormig kopstuk geïntroduceerd als onderdeel van de New English Collectie hoofdstellen. De belangrijkste innovatie is het bieden van totale bewegingsvrijheid voor de oren van je paard. De accentuering van de S-vormen zorgt voor een betere pasvorm en comfort voor het paard.

Je kunt je eigen hoofdstel samenstellen met alle onderdelen uit onze premium collectie.

Gebruik
Ideaal voor dagelijks gebruik met aandacht voor het welzijn van je paard.

Ergonomie
De lagere plaatsing van de frontriem op het kopstuk voorkomt druk op de basis van het oor, Dy'on wil druk op dit gevoelige deel van het paardenhoofd voorkomen. Dit reserveonderdeel heeft een bijgeleverde keelriem.

Afwerking
Kan gecombineerd worden met alle reserveonderdelen uit onze premium collecties, in het bijzonder met de New English Collection, dit zal perfect matchen met het matching stiksel en roestvrijstaal gespen.

Leer
Europees rundleder met plantaardige looiing die de premium kwaliteit en duurzaamheid van het product garandeert. Voeren met paraffineolie en reinigen met glycerinezeep.
Gewicht 0.2kg
Materiaal Dy'on Leer
Anatomisch gevormd Ja