ref. 42707-17-SJ
20%
last chance

Zadeldoek Classic Leather jumping

Ademend
Wasbaar op 30°
Training
Shows
Vegan Leder

€ 71,99

€ 89,99
Kleur
In voorraad
Onze Saddle Pad Classic Leather is een zeer stijlvolle zadeldoek met een rand uit artificieel leer en ons Kentucky-logo. Deze mooie kleuren passen bij al onze andere producten met een klassieke look.
- Hexagon patroon
- Enkel singelriem
- Subtiel artificieel lederen logo
- Ruimte om te borduren

What’s special
Ons Classic Leather zadeldoek is een zeer stijlvol zadeldoek met een kunstlederen band en ons bekende Kentucky-logo. Deze mooie kleuren passen bij al onze andere klassieke producten. De Hexagon quilting zorgt voor een elegante uitstraling die tijdloos is.

Fabrics & materials
De buitenkant van dit zadeldoek is gemaakt van een katoenachtig polyester in een elegant Hexagon quilting design. De voering van het zadeldek Classic Leather is van 100% polyester. Dit materiaal is zacht voor de huid van het paard om schurenplekken te voorkomen.

Shape & size
De Saddle Pad Classic Leather is anatomisch gevormd en zorgt ervoor dat de schoft vrij is, om druk en wrijving te voorkomen. Er is alleen een singellus, om het opzadelen te vergemakkelijken. Door de anatomische vorm en de zachte voering beweegt het zadel niet tijdens het rijden. Het Classic Leather zadeldoek is verkrijgbaar in Dressuur en Show Jumping vorm.

Care guide
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 500mm, Hoogte 60mm, Lengte 690mm
Gewicht 0.65kg
Materiaal Vegan Leder
Discipline Eventing , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°