ref. 82134-01-F
25%
last chance

Chestnut captas

Voor transport
Reizen
Stal
Vegan Leder
Vegan konijnenvacht
Niet machinewasbaar

€ 56,24

€ 74,99
Kleur
In voorraad
- Bescherm en berg je cap overal op
- Artificiële konijnenvacht aan de binnenkant
- 1 groot vak voor je cap, 2 kleinere vakjes voor kleine spullen op te bergen
- Een handvat aan de bovenkant en een verstelbare riem aan de achterkant
- Voetjes aan de onderkant om te tas te beschermen tegen vuil

Speciale eigenschappen
Met de chique chestnut captas kan je je cap opbergen en overal mee naartoe nemen. Dankzij het handvat en de verwijderbare schouderband, is de tas ideaal om mee te nemen naar wedstrijden. De captas is voorzien van een naamplaatje, waardoor je de tas nooit zal verliezen.

Stoffen & materialen
De buitenkant van de captas is van artificieel leder met een suéde afwerking. De binnenkant is gevoerd met artificiële konijnenvacht, wat je cap beschermt tegen krassen. Naast bescherming functioneert de artificiële konijnenvacht als schokdemper. De stof matcht bij de andere Grooming Deluxe producten.

Vorm & maat
De captas is ontworpen om alle verschillende soorten caps op te bergen. De achterkant van de tas is verstevigd voor extra duurzaamheid. Aan de linker- en rechterkant van de tas zijn zakjes voorzien. Deze zakken sluiten met een rits en zijn ideaal om haar accessores, handschoenen, een telefoon of sleutels in op te bergen.

Onderhoudstips
Door de voetjes onder op de tas, hoeft deze niet in het vuil te staan. Gebruik een vochtige doek om vuil van de tas te verwijderen.
Gewicht 0.5kg
Materiaal Vegan Leder , Vegan konijnenvacht
Stof Suede
Gebruik Reizen , Stal , Voor transport
  • Niet machinewasbaar