ref. 88210-17-M

Kogelbeschermer Young Horse Velvet vegan wol

Ademend
Lightweight
Zacht voor de huid
Duurzaam
Wasbaar op 30°
Anatomisch gevormd
Schokdempend
Training
Shows
Vegan wol

€ 99,99

Kleur
In voorraad
We hebben nu ook de perfecte beenbescherming voor de velvet liefhebbers. Deze kogelbeschermers zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook gemaakt van sterke materialen.

- Bedekt met onze gekende velvet stof via een innovatieve hot-press technologie
- Sterke EVA buitenkant met meerdere ventilatiegaten voor optimale ventilatie en koeling
- Ontworpen met verbeterde snit voor maximale bewegingsvrijheid
- Artificieel schapenvacht voor nog meer comfort en ademend vermogen
- Goedgekeurd voor jonge paarden

Speciale eigenschappen
De Kogelbeschermer Young Horse Velvet vegan wol zijn gemaakt met een sterke EVA buitenkant met meerdere ventilatiegaten om oververhitting van de pezen tegen te gaan. De EVA buitenkant is bedekt met onze gekende velvet stof via een nieuwe en innovatieve hot-press technologie.

De Kogelbeschermers Young Horse Velvet zijn goedgekeurd voor springwedstrijden voor jonge paarden volgens de FEI-regels.

Stoffen & materialen
De Kogelbeschermers Young Horse Velvet vegan wol hebben onze bekende, artificiële wol die we sinds vele jaren gebruiken voor onze Sheepskin Shipping halsters, Show dekens en singels.

De buitenkant van de kogelbeschermers is gemaakt van licht maar sterk EVA. EVA heeft zeer goede schokabsorberende eigenschappen. De kogelbeschermers zijn 35% lichter dan TPU beenbeschermers.

Onze hoogwaardige klittenbandsluiting biedt maximale grip en veiligheid, waardoor de kogelbeschermers niet zullen draaien of schuiven.

Dankzij al deze eigenschappen is deze beenbescherming uiterst comfortabel voor de benen van het paard.

Vorm & maat
Dankzij het anatomische ontwerp passen de laarzen mooi rond het paardenbeen voor maximaal comfort en bescherming. Hierdoor heeft het paard maximale bewegingsvrijheid om beter te kunnen springen.

De kogelbeschermers zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L.

Onderhoudstips
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 240mm, Hoogte 130mm, Lengte 320mm
Gewicht 0.45kg
Materiaal Vegan wol
Discipline Dressuur , Eventing , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
Lightweight Ja
Zacht voor de huid Ja
Duurzaam Ja
Anatomisch gevormd Ja
Schokdempend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°