ref. 88106-17-M

Peesbeschermers Bamboo Velvet elastiek vegan wol

Ademend
Lightweight
Zacht voor de huid
Duurzaam
Wasbaar op 30°
Anatomisch gevormd
Schokdempend
Training
Shows
Vegan wol
Bamboe

€ 179,99

Kleur
In voorraad
We hebben nu ook de perfecte beenbescherming voor de velvet liefhebbers. Deze peesbeschermers zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook gemaakt van sterke materialen.

- Bedekt met onze gekende velvet stof via een innovatieve hot-press technologie
- Sterke EVA buitenkant met meerdere ventilatiegaten voor optimale ventilatie en koeling
- Het gebied van de pezen is versterkt met bamboo om te voorkomen dat scherpe voorwerpen binnendringen
- Ontworpen met verbeterde snit voor maximale bewegingsvrijheid
- Artificieel schapenvacht voor nog meer comfort en ademend vermogen

Speciale eigenschappen
Na de lancering van onze bekende Vegan wol peesbeschermers Bamboo elastiek, de Peesbeschermers Bamboo Velvet elastiek vegan wol. Deze peesbeschermers zijn gemaakt met een sterke EVA buitenkant en bedekt met onze bekende velvet stof via een nieuwe innovatieve hot-press technologie. Het peesgebied is versterkt met ons bamboe schild om penetratie te voorkomen.

We hebben onze eigen interne testmachine gemaakt die een kracht van 80N creëert die met een vlijmscherpe bijl op een horizontaal paardenbeen valt. Onze Bamboe schildhoezen zijn bestand tegen deze extreme testmethode die met geen enkele echte impact tijdens het rijden te vergelijken is.

Stoffen & materialen
De Peesbeschermers Bamboo Velvet elastiek vegan wol hebben onze bekende, artificiële wol die we sinds vele jaren gebruiken voor onze Sheepskin Shipping halsters, Show dekens en singels.

Deze peesbeschermers hebben een robuuste buitenkant van licht maar sterk EVA, met een extra bamboe schild in de peeszone voor bescherming tegen schokken en het binnendringen van scherpe voorwerpen. EVA heeft geweldige schokabsorberende eigenschappen. Deze peesbeschermers zijn 35% lichter dan TPU beschermers. Bamboo Shield is ook anti-bacterieel.

Dankzij al deze eigenschappen is deze beenbescherming uiterst comfortabel voor de benen van het paard.

Vorm & maat
Dankzij het anatomische ontwerp passen de laarzen mooi rond het paardenbeen voor maximaal comfort en bescherming. Hierdoor heeft het paard maximale bewegingsvrijheid om beter te kunnen springen.

De kogelbeschermers zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L.

Onderhoudstips
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 260mm, Hoogte 130mm, Lengte 400mm
Gewicht 0.75kg
Materiaal Bamboe , Vegan wol
Discipline Dressuur , Eventing , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
Lightweight Ja
Zacht voor de huid Ja
Duurzaam Ja
Anatomisch gevormd Ja
Schokdempend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°