ref. 52162-03-155
20%
last chance

Winterdeken All Weather Hurricane

Waterblock
Windproof
Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Vegan konijnenvacht

€ 163,99

€ 204,99
Kleur
In voorraad
- 100% water- en winddicht dankzij de PU gecoate buitenstof
- Artificiële konijnenvacht aan de binnenkant
- Voor gebruik in alle weersomstandigheden
- Zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen
- Bijpassend nekstuk kan apart worden gekocht

Speciale eigenschappen
Het Turnout Deken Hurricane is een uniek waterblocking deken voor in de wei of paddock. Het deken garandeert een droog paard, zelfs in de hevigste buien. Daarom is het deken zeer geschikt voor paarden die 24/7 buiten staan. Het deken is heel resistent tegen scheuren en blijft 100% waterdicht zonder dat het opnieuw gecoat moet worden.

Stoffen & materialen
Voor de 100% water- en winddichtheid hebben we dezelfde materialen gebruikt als voor de horse raincoat, namelijk een PU coating. Deze coating wordt ook gebruikt voor de typische gele vissersjassen. Omdat de beschermlaag aan de buitenkant van het deken is bevestigd, is het deken zeer uniek. Dankzij de artificiële konijnenvacht voering, veroorzaakt het deken geen schuurplekken. Bovendien geeft het het paard een glanzende vacht en voorkomt het een klam gevoel onder het deken. Het hurricane deken heeft twee roestvrij stalen sluiting aan de borst, twee buiksingels en een afneembare bilkoord met een plastic cover. Door de klassieke Kentucky look met de artificieel lederen patches en gouden details, ziet uw paard er zelfs op de meest regenachtige dagen er goed uit. We raden het niet aan om het deken in de stal te gebruiken.

Vorm & maat
De textuur van de artificiële konijnenvacht is zo ontwikkeld dat het altijd terug op z’n plek glijdt wanneer het paard heeft gerold of gelegen. De staartflap zorgt voor extra bescherming tegen kou en regen. Indien meer bescherming nodig is kan je een bijpassend nekstuk aanschaffen. Het nekstuk is beschikbaar in 0g en 150g en kan door middel van 2 klittenbandsluitingen aan het deken worden bevestigd. Het nekstuk is iets langer aan het schoftgedeelte. Hierdoor kan er geen regen in het deken sijpelen.

Onderhoudstips
Om het deken schoon te maken kan je het wassen op 30 graden. Je kan het ook afsponzen of afspuiten met de tuinslang. Het deken laat je best drogen aan de lucht. In tegenstelling tot andere waterproof dekens heeft het hurricane deken geen fluor carbon behandeling nodig om waterdicht te blijven.
Afmetingen Breedte 260mm, Hoogte 260mm, Lengte 540mm
Gewicht 0.25kg
Materiaal Vegan konijnenvacht
Gebruik Buiten
Weer Onweer , Regen , Wind
Waterblock Ja
Windproof Ja
Zacht voor de huid Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°