ref. 42515-03-02-05

Anatomische zadelonderlegger Absorb

Ademend
Wasbaar op 30°
Anatomisch gevormd
Schokdempend
Training
Shows

€ 109,99

Kleur
In voorraad
De Anatomische zadelonderlegger Absorb bevordert het gevoel tussen paard en ruiter en biedt eveneens een uitstekende bescherming voor de rug van het paard.
- Dunner voor een beter contact met het paard
- 5-lagensysteem
- Antislip
- Anatomisch gevormd voor een vrije schoft en ruggengraat

Speciale eigenschappen
Op vraag van vele ruiters hebben we een zadelonderlegger ontwikkelt die dezelfde samenstelling heeft als onze populaire zadelonderlegger Absorb maar veel dunner is, zodat, wanneer het zadel goed past, de ruiter niet te ver van het paard verwijderd is.

Stoffen & materialen
De zadelonderlegger bestaat uit een 5-lagensysteem van een absorberende stof, een traag-schuim, een schokabsorberende gel, opnieuw een traag-schuim en een absorberende stof. De buitenvoering is een microvezel met ventilatie gaatjes zodat de zadelonderlegger snel droogt en niet verschuift. Hierdoor is zowel de bovenzijde als de onderzijde antislip.

Vorm & maat
De dun gelaagde vorm biedt maximale vrijheid en stabiliteit en vermindert mogelijke rugpijn alsook biedt deze extra comfort voor paard en ruiter. Dankzij de anatomische vorm is zowel de schoft als de ruggengraat volledig vrij en ondervinden deze plekken geen druk.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 800mm, Hoogte 50mm, Lengte 600mm
Gewicht 0.94kg
Materiaal Memory Foam
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
Anatomisch gevormd Ja
Schokdempend Ja
  • Wasbaar op 30°