Over onze producten

Van ontwerp tot product

Onze productontwerpers zijn er om hoogwaardige productcollecties te ontwikkelen die generaties lang meegaan. Met oog voor zowel het esthetische als het kwalitatieve niveau. Onze producten blijven stijlvol gedurende vele generaties, dit maakt ze tijdloos.

 Functie gaat altijd boven vorm. Onze ontwerpers zijn niet alleen romantische dromers, ze ontwerpen producten die echte beproevingen in de stal zullen doorstaan. Elk product is zorgvuldig uitgedacht om zo goed mogelijk te zijn. Wij testen al onze producten in werkelijke omstandigheden met onze eigen dieren. 

 We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze bestaande producten te verbeteren, maar ook naar nieuwe producten, gebaseerd op de input van ruiters en grooms die Kentucky Horsewear dagelijks gebruiken.

De materialen

Kentucky Horsewear ontwikkelt hoogwaardige producten voor paarden en honden en kan dit niet doen door andere dieren te schaden. Daarom gebruiken we alleen producten die geen dierlijke ingrediënten bevatten, zoals vegan leer, vegan schapenvacht en vegan konijnenhuid. Het enige verschil is de betere kwaliteit en duurzaamheid.

Hoe zorg je voor je producten

Bij Kentucky streven we naar uitmuntendheid en innovatie. Onze producten staan bekend om hun duurzaamheid en sterkte. U moet echter bepaalde regels in acht nemen om uw producten zo lang mogelijk te behouden.
Een ander belangrijk aspect van onze producten en ons merk is stijl. Het doel is altijd het evenwicht te vinden tussen hoge kwaliteit en tijdloze klasse, zodat onze klanten hun authentieke ruitergevoel kunnen uitdrukken. Zo vallen onze klanten niet alleen op, maar staan ze bekend om hun gevoel voor stijl en een goed leven. Dit alles terwijl ze hun paard de beste uitrusting geven.
- Thomas, CEO.