ref. RI11KBLXS

Classic Comfort Half Chaps

Training
Shows

€ 179,99

Kleur
Momenteel niet beschikbaar

Beschikbaar in onze
KENTUCKY CONCEPT
winkels

De Half Chaps Classic Comfort Standaard bieden zowel comfort als veiligheid, zodat jij je kunt concentreren op je prestaties.
- Stevige grip
- Comfortabele pasvorm
- Gemakkelijke en veilige sluiting

Voordelen
Ervaar ongeëvenaard comfort en duurzaamheid met de Half Chaps Classic Comfort Standaard. Deze Half Chaps zijn gemaakt van glad kalfsleder (dikte 1,8 mm) en zijn zorgvuldig ontworpen voor langdurige prestaties, waardoor ze onmisbaar zijn in je collectie paardrijkleiding.

Gebruik
De Half Chaps Classic Comfort Standaard kunnen dagelijks gebruikt worden tijdens trainingen. Met een unieke klikrits aan de zijkant zorgen deze Half Chaps voor een gemakkelijke en veilige sluiting. De elastische band onder de knie en het elastiek onder de voeten zorgen voor een goede en comfortabele pasvorm, wat je rijervaring verbetert.

Ergonomie
Deze Half Chaps geven prioriteit aan ergonomische excellentie. Het beschermende pad van de slider, voorzien van YKK geïnjecteerd plastic klittenband, biedt een stevige grip en zorgt voor stabiliteit en controle tijdens de training.

Afwerking
De bovenkant van de Half Chaps Classic Comfort Standaard is afgewerkt met een gouden Dy’on pin n aan de bovenkant. Deze chaps zijn verkrijgbaar in zwart en bruin.

Leer
De Half Chaps zijn gemaakt van glad kalfsleder uit België. Met een dikte van 1,8 mm zorgt het leer voor robuuste prestaties en langdurige veerkracht.
Materiaal Dy'on Leer
Gebruik Shows , Training