ref. NE02FBRP

Half Swarovski frontriem V-vorm

New English Collection
Anatomisch gevormd
Training
Shows

€ 122,00

Kleur
In beperkte voorraad

Beschikbaar in onze
KENTUCKY CONCEPT
winkels

De Half Swarovski Frontriem V-Vorm verfraait je hoofdstel met een vleugje luxe. Hij is voorzien van echte Swarovski-steentjes die de helft van de Frontriem sieren. Het is een perfecte aanvulling op alle New English hoofdstellen en stang & trens hoofdstellen.
- Echte Swarovski stenen
- Past op elk New English hoofdstel en stang & trens hoofdstel
- Premium leer

Voordelen
De Frontriem kan eenvoudig worden toegevoegd aan elk hoofdstel en stang & trens hoofstel uit de New English collectie. De echte Swarovski-stenen zorgen ervoor dat je een statement maakt, waar je ook gaat. Hij is gemaakt van premium leer en biedt duurzaamheid voor dagelijks gebruik zonder afbreuk te doen aan stijl of comfort.

Gebruik
Deze frontriem kan dagelijks worden gebruikt, maar ook voor wedstrijden.

Ergonomie
Het anatomische ontwerp van de Half Swarovski Frontriem V-Vorm zorgt ervoor dat je paard comfortabel blijft tijdens het trainen.

Afwerking
De frontriem maakt deel uit van de New English collectie, wat betekent dat de kleur van de stiksels overeenkomt met de kleur van het hoofdstel. De gespen zijn van roestvrij staal. Het past bij elk hoofdstel uit de New English collectie.

Leer
Europees rundleer met plantaardige tannage die de kwaliteit en duurzaamheid van het product garandeert. Premium kwaliteit. Onderhoud met paraffineolie en reinig met glycerinezeep.
Materiaal Dy'on Leer
Discipline Eventing , Jumping , Dressuur
Gebruik Shows , Training
Anatomisch gevormd Ja