ref. 52212-03-145

Onderdeken Skin Friendly

Ademend
Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Stal
Vegan konijnenvacht

€ 134,99

Kleur
In voorraad
- Kunstmatige konijnenhuid aan de binnenkant die schuurplekken voorkomt
- Perfect voor paarden met een gevoelige huid of paarden die geschoren zijn
- Vulling neemt geen geur op
- Eenvoudig te combineren met andere Kentucky dekens
- Machine wasbaar

Speciale eigenschappen
Dit knusse onderdeken skin friendly is perfect voor paarden met een gevoelige huid. Het deken is eenvoudig te combineren met andere dekens en kan dus aangepast worden aan de noden van je paard.

Stoffen & materialen
De buitenkant van het onderdeken is gemaakt van een polyester microvezel. Het garen in deze stof is opgeschuurd om een katoenachtig gevoel te geven. De voering van dit deken is gemaakt van onze populaire artificiële konijnenvacht. De artificiële konijnenvacht is enorm comfortabel voor je paard, vooral als hij net geschoren is of een gevoelige huid heeft. De voering creëert bovendien een extra isolerende laag die zorgt voor een glanzend effect van de paardenvacht. Voor de vulling gebruikten we 150g fiber fil vulling. Dit heeft dezelfde voordelen als dons maar, neemt in tegenstelling tot dons, geen geuren op.

Vorm & maat
Het skin friendly onderdeken is iets korter dan andere dekens, zodat hij geen vocht absorbeert. Dankzij de artificiële konijnenvacht schuift het deken ook altijd terug op de juiste plek. Door de polyester microvezel blijft het deken beter op zijn plaats liggen onder andere dekens. Het deken sluit met een borstsluiting, in combinatie met een sterke klittenband. Aan de achterkant van het deken zijn 2 D-ringen voorzien om een bilkoord aan te bevestigen.

Onderhoudstips
Voor de beste prestaties wordt het onderdeken skin friendly het best één keer per maand gewassen (machine wasbaar op 30°). Het deken na het wassen niet in de droogtrommel drogen.
Afmetingen Breedte 270mm, Hoogte 270mm, Lengte 560mm
Gewicht 0.65kg
Materiaal Vegan konijnenvacht
Gebruik Stal
Ademend Ja
Zacht voor de huid Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°