ref. 52190-03-L

Horse Raincoat Hurricane with stirrup holes

Waterblock
Lightweight
Windproof
Wasbaar op 30°

€ 134,99

Kleur
In voorraad
Het Rain Coat is een must have voor alle wedstrijdruiters om hun paard en duur materiaal te beschermen tegen regenbuien.
- 100% waterdicht
- Polyester mesh met PU-coating aan de buitenkant
- Lichtgewicht en compact
- Twee gaten voor stijgbeugels
- Staartkoord

Speciale eigenschappen
Het Rain Coat is een must have voor alle wedstrijdruiters om hun paard en duur materiaal te beschermen tegen regenbuien. Het is compact, zeer licht en 100% waterdicht! Makkelijk op te leggen over een ander deken of zadel wanneer de paarden gestapt moeten worden op regenachtige dagen.

Stoffen & materialen
Het materiaal is 100% polyester met een PU coating aan de buitenzijde welke 100% waterdichtheid garandeert.

Vorm & maat
Een velcro sluiting is voorzien om het nekstuk vast te maken aan het hoofdstel of halster. Twee Velcro sluitingen aan de hals, een enkele borstsluiting, enkele buiksingel en een staarttouw helpen je deken op zijn plaats te houden. Het deken heeft twee gaten voor de stijgbeugels aan de zijkanten.

Onderhoudstips
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Het deken mag niet in de droger.
Afmetingen Breedte 170mm, Hoogte 170mm, Lengte 480mm
Gewicht 1.52kg
Seizoen Herfst , Lente , Winter
Gebruik Buiten
Weer Regen , Wind
Waterblock Ja
Lightweight Ja
Windproof Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°