ref. 52174-03-210X200

Fleecedeken Heavy vierkant

Ademend
Quick dry
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Training
Stal

€ 129,99

Kleur
In voorraad

Beschikbaar in onze
KENTUCKY CONCEPT
winkels

- Multifunctioneel: kan gebruikt worden als onderdeken, zweetdeken, transportdeken, of om naar de rijbaan te gaan
- Sneldrogend en vocht afvoerend
- Hooi en stro is er eenvoudig af te borstelen
- Verlengd nekstuk kan worden omgevouwen
- Tijloos design met wol-look (100% polyester wol-look)

Speciale eigenschappen
De Heavy Fleece Rug Square is een mix van de horse duvet en de Heavy Fleece Rug. Het deken kan gebruikt worden als zweetdeken, onderdeken, transportdeken of samengevouwen als deken om naar de rijbaan te gaan. Door de tijdloze stijl en de duurzaamheid van het materiaal, is het deken een levenslange aankoop.

Stoffen & materialen
Het heavy fleece materiaal dat gebruik is voor het deken is sneldrogend en voert zweet en vocht af naar de oppervlakte van het deken. Aan de oppervlakte verdampt het vocht enorm snel. Zelfs in de winter zal je paard binnen 5 minuten droog zijn. Hierdoor heeft het niet de kans om kou te vatten. De polyester stof heeft een wol-look, maar niet de nadelen van wollen dekens. Zo kan je hooi en stro er eenvoudig afborstelen en is het duurzamer omdat het wasbaar is zonder kwaliteitsverlies.

Maat & vorm
Door de grote vorm (210 x 200) kan het deken op verschillende manieren gedragen worden. Je kan het verlengede nekstuk gebruiken voor extra bescherming of omvouwen. Omdat er minder druk is tussen het deken en de manen, hoeft je je geen zorgen te maken over schuren. Er zijn geen buiksingels of borstsluitingen voorzien.

Onderhoudstips
Het Heavy Fleece Deken Square is wasbaar op 30 graden. We adviseren om geen droger te gebruiken om pillen tegen te gaan.
Afmetingen Breedte 260mm, Hoogte 260mm, Lengte 520mm
Gewicht 0.25kg
Seizoen Herfst , Lente , Winter , Zomer
Materiaal Fleece
Gebruik Stal , Training
Ademend Ja
Quick dry Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°