ref. 52168-03-125

Onderdeken Classic

Ademend
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Stal

€ 129,99

Kleur
In voorraad

Beschikbaar in onze
KENTUCKY CONCEPT
winkels

- Het deken kan gecombineerd worden met onze stal en turnout dekens
- Verkrijgbaar in 100g, 200g en 300g
- Het deken blijft goed op de rug van het paard zitten dankzij de polyester microfiber
- Katoenachtig gevoel
- Creëert een warmtecocon

Wat is er speciaal
Het onderdeken classic komt in 3 verschillende diktes (100g, 200g en 300g), waardoor je het deken met onze andere dekens kan mixen en matchen. De materialen die we gebruikt hebben, zorgen ervoor dat het deken zeer ademend en comfortabel is onder andere dekens. Door de tijdloze en kwaliteitsvolle materialen, is het deken een duurzame aankoop.

Stoffen & materialen
De stof die gebruikt is voor het onderdeken classic is een polyester microfiber, wat een katoenachtig gevoel heeft. Het voelt een beetje als de schil van een perzik en is daarom enorm zacht. Door gebruik te maken van deze stof blijft het deken goed op het paard liggen zonder te schuren. De fiberfil vulling is een goede isolatielaag die het lichaam warm houdt en tegelijkertijd luchtdoorlatend is. Hierdoor ontstaat een cocon van warmte, zonder een klam gevoel te hebben.

Vorm & maat
Het onderdeken kan gecombineerd worden met onze stal of turnout dekens. Door de microfiber blijft het deken goed op het paard liggen, zelfs wanneer het paard rolt of als er een ander deken overheen ligt. De vorm van het deken is getest en goedgekeurd door professionals.
Afmetingen Breedte 300mm, Hoogte 300mm, Lengte 600mm
Gewicht 0.25kg
Gebruik Stal
Ademend Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°