ref. 52124-03-155

Staldeken

Ademend
Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Voor transport
Stal
Vegan wol
Vegan konijnenvacht

€ 174,99

Kleur
In voorraad
- Voor koudere zomernachten
- Kan dienen als onderdeken in de winter
- 600D polyester
- Artificiële konijnenvacht voering
- Perfecte pasvorm op het paard

Speciale eigenschappen
Het staldeken kan in de zomer gebruikt worden tijdens koudere nachten of tijdens de tussenseizoenen. In de winter is het dankzij de artificiële konijnenvacht erg aangenaam als onderdeken.

Stoffen & materialen
De buitenstof is gewatteerd in een vierkantpatroon en gemaakt van 600D polyester, hierdoor is het resistent tegen scheuren. Het deken bevat geen vulling maar de artificiële konijnenvacht creëert kleine luchtzakjes die de lichaamswarmte van het paard vasthouden. Dankzij de artificiële konijnenvacht blijft het deken ook mooi op het paard liggen, zelfs na het rollen. Bovendien voorkomt het schuurplekken en zorgt het voor een glanzende vacht.

Vorm & maat
Door de bedachtzame vorm heeft het deken een betere pasvorm op het paard. Het staldeken sluit doormiddel van 2 borstsluitingen en 2 kruissingels. De gespen zijn van roestvrij staal en kunnen tot 1500N dragen. De schoft is beschermd door onze populaire artificiële schapenvacht.

Onderhoudstips
Stro en schaafsel kunnen makkelijk van het deken worden afgeborsteld. Om het deken te reinigen kan je het wassen op 30°C. Om het deken te drogen, hang je het simpelweg buiten op een zonnige dag.
Afmetingen Breedte 200mm, Hoogte 200mm, Lengte 420mm
Gewicht 0.25kg
Materiaal Vegan konijnenvacht , Vegan wol
Gebruik Stal , Voor transport
Ademend Ja
Deniers 600D
Zacht voor de huid Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°