ref. 42712-05-F

Leder halster flexibel

Eenvoudig te reinigen
Voor transport
Shows
Stal
Vegan Leder

€ 84,99

Kleur
In voorraad
Zeer praktisch halster in artificiële leder dat los gemaakt kan worden en op verschillende manieren gebruikt kan worden.

- Soepel en makkelijk in onderhoud
- 3 clips
- Kleine gesp op neus
- 2 gespen aan kopstuk

Speciale eigenschappen
Zeer praktisch halster in artificiële leder dat los gemaakt kan worden en op verschillende manieren gebruikt kan worden. Men kan beide clipsen links en rechts verwijderen alsook de clips onderaan en zo krijg je het perfecte grooming halster.

Om veiligheidsredenen, als een paard in paniek zou raken, zal het halster breken op het punt waar je het halster vastmaakt op de zijkant van het hoofd. Mocht dit gebeuren, dan verkopen wij losse halsstukken om het gebroken halsstuk van uw halster gemakkelijk te vervangen.

Stoffen & materialen
Dit halster is zeer soepel en makkelijk in onderhoud dankzij het artificiële leder, extra voering onder kopstuk. Met mooi naamplaatje dat gegraveerd kan worden.

Vorm & maat
Bij dit halster voorzien we 2 gespen die vast gemaakt zijn aan het kopstuk om zo het halster nog beter passend te maken en het kopstuk mooi centraal te houden. Een kleine gesp op de neus maakt het dan weer nog makkelijker om het hoofdstel aan te doen over het halster.

Onderhoudstips
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 200mm, Hoogte 80mm, Lengte 450mm
Gewicht 0.577kg
Materiaal Vegan Leder
Gebruik Buiten , Shows , Stal , Voor transport
Eenvoudig te reinigen Ja
  • Tack Cleaner