ref. 42609-01-P

Oornetje Wellington

Fly repellent
Training
Shows
Handwas

€ 54,99

Kleur
In voorraad
Dit oornetje Wellington Soundless voorkomt dat het paard wordt afgeleid door geluid.

- Beschermt tegen vliegen met look uit Amerika
- Soundproof oren
- Kwalitatief handbreiwerk
- Langer nekgedeelte zodat het oornetje goed onder het hoofdstel blijft zitten

Speciale eigenschappen
Naast onze standaard oornetjes hebben we nu ook een nieuw model ontwikkelt gebaseerd op de Amerikaanse look. Dit model is een combinatie van de moderne Amerikaanse look en Kentucky Horsewear’s product expertise. Het Kentucky Horsewear oornetje Fly Veil Wellington beschermt de oren van het paard tegen vliegen tijdens het rijden. Er werd geen zichtbaar logo op geborduurd waardoor de ruiter of sponsor zijn eigen logo kan plaatsen.

Stoffen & materialen
Het oornetje oogt zeer professioneel en mooi en is handgebreid voor een langere levensduur.

Vorm & maat
De neopreen, geluidsdichte oren hebben een perfecte pasvorm en glijden niet af. Het nekstukje is langer waardoor het oornetje blijft zitten en niet wegglijdt.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 230mm, Hoogte 10mm, Lengte 260mm
Gewicht 0.109kg
Materiaal Neoprene
Gebruik Shows , Training
Fly repellent Ja
  • Handwas