ref. 42585-01-SJ

Zadeldoek Pied-de-poule jumping

Ademend
Wasbaar op 30°
Training
Shows

€ 79,99

Kleur
In voorraad
Ga voor een grafische en chique look met deze zadeldoek in Pied-de-Poule.
- Met gestikt sterrenpatroon
- Pied-de-Poule print
- Dubbele twist bies
- Jumpingvorm
- Ruimte voor borduurwerk

Speciale eigenschappen
Deze zadeldoek heeft een bedrukt Pied-de-Poule patroon, een modeklassieker dat ritme en elegantie brengt, op een microvezel stofje. De zadeldoek heeft een gestikt sterpatroon en een dubbele twist bies in vergelijkbare tonen.

Stoffen & materialen
Het subtiele logo in kunstleer prijkt op een centrale, iets hogere plaats zodat er plaats over is voor borduurwerk of uw eigen logo indien gewenst.

Vorm & maat
Het zadeldoek is ontworpen met een anatomische snit, voor maximaal comfort voor uw paard door het voorkomen van wrijving. Het zadeldoek heeft geen vervelende riemen om aan het zadel te bevestigen, enkel een nylon riempje voor de singel.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 500mm, Hoogte 60mm, Lengte 690mm
Gewicht 0.92kg
Discipline Eventing , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°