ref. 42574-03-SJ

Zadeldoek Fishbone jumping

Ademend
Wasbaar op 30°
Training
Shows

€ 94,99

Kleur
In voorraad

Beschikbaar in onze
KENTUCKY CONCEPT
winkels

Ga voor een stijlvolle look met dit zadeldoek met visgraat motief!
- Visgraat motief
- Geen lus vooraan, wel singelriem
- Subtiel lederen logo
- Plaats om te borduren

Speciale eigenschappen
Dit dekje heeft het unieke visgraat motief en is gemaakt uit zeer ademend materiaal.

Stoffen & materialmen
Dit dekje heeft het unieke visgraat motief en is gemaakt uit zeer ademend materiaal (43% nylon, 43% polyester en 14% spandex). De fishbone zadeldoek heeft een subtiel lederen logo in dezelfde kleur als het dekje maar tegelijk ook nog voldoende ruimte om te borduren.

Vorm & maat
Onze veelzijdigheid zadeldoek Fishbone heeft de ideale vorm voor jumping, zorgt voor een schokabsorberend effect tussen de rug van het paard en het zadel en voorkomt wrijving. Dankzij de goede pasvorm is er geen nood aan lus vooraan om het dekje aan het zadel vast te maken, wel een nylon riem voor de singel.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 500mm, Hoogte 60mm, Lengte 690mm
Gewicht 0.9kg
Discipline Eventing , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°