ref. 42468-03-SJ

Skin Friendly zadeldoek star quilting jumping

Ademend
Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Schokdempend
Training
Shows
Vegan wol

€ 149,99

Kleur
In voorraad
Dankzij de artificiële wol op de binnenzijde van de zadeldoek Skin Friendly Dressage en ter hoogte van de schoft biedt deze vernieuwende zadeldoek niets dan comfort.
- Absorbeert schokken
- Ideaal voor paarden met een gevoelige huid
- Stijlvolle look dankzij artificieel lederen rand en stijlvol patroon
- Ruimte voor borduurwerk

Speciale eigenschappen
Onze zadeldoek Skin Friendly biedt uitzonderlijk comfort en beschermt het paard tegelijkertijd tegen wrijving. Hij absorbeert schokken en beschermt tegen wrijving. Hierdoor is deze zadeldoek uitermate geschikt voor paarden met een gevoelige huid. Het maakt het gebruik van een zadelonderlegger overbodig.

Stoffen & materialen
Dankzij de artificiële wol op de binnenzijde van de zadeldoek en ter hoogte van de schoft biedt deze vernieuwende zadeldoek niets dan comfort. Het artificieel lederen boortje zorgt ervoor dat de zadeldoek klasse uitstraalt. Ook het stijlvolle patroon zorgt voor een unieke look. Het subtiele logo in kunstleer staat op een centrale, iets hogere plaats zodat er plaats over is voor borduurwerk of uw eigen logo indien gewenst.

Vorm & maat
De zadeldoek heeft geen vervelende bandjes om aan het zadel vast te maken, enkel een lus voor de singel.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 500mm, Hoogte 80mm, Lengte 690mm
Gewicht 0.65kg
Materiaal Vegan wol
Discipline Eventing , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
Zacht voor de huid Ja
Schokdempend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°