ref. 88204-05-M

Kogelbeschermer Deep

Ademend
Lightweight
Eenvoudig te reinigen
Wasbaar op 30°
Anatomisch gevormd
Schokdempend
Goedgekeurd voor FEI
Training
Shows

€ 104,99

Kleur
In voorraad
Kogelbeschermer Deep
Size M

De kogelbeschermers deep zijn gemaakt van een sterke TPU-schild met meerdere ventilatiegaten en een grotere driehoekige mesh-ventilatie.

- Sterk TPU kader met verschillende ventilatiegaten voor de optimale ventilatie en verkoeling
- Ontworpen met verbeterde snit voor een maximale bewegingsvrijheid
- Hoge ademende 3D Spacer-lijning voor nog meer comfort en luchtdaarlatendheid
- Goedgekeurd voor de jonge paarden
- Verlengd stuk van zacht rubber om de koot te beschermen

Speciaal
De kogelbeschermers deep zijn gemaakt van een sterke TPU-schild met meerdere ventilatiegaten en een grotere driehoekige mesh-ventilatie.
Het binnenste deel van de kogelbeschemer is versterkt met een extra laag TPU om hoge slijtage te weerstaan ??wanneer de achterbenen bewegen.
De kogelbeschermers diep hebben een verlengde 3D-afstandsvoering die de binnenkant van de koot bedekt en beschermt tegen snijwonden of ander letsel. De buitenkant van de 3D spacer is versterkt met een zacht rubber
De kogelbeschermers diep voor jonge paarden zijn goedgekeurd voor springlessen voor jonge paarden volgens de FEI-regels.

Stoffen & materialen
Onze kogelbeschemers met klittenband zijn gemaakt met onze zeer ademende en bekende 3D Spacer-voering die wordt gebruikt in onze brushing boots 3D spacer- en dekens. Ze hebben een robuuste buiten kader van lichtgewicht maar sterke TPU- kader.
Onze extra hoge kwaliteit klittenbandsluiting biedt maximale grip en veiligheid voor je paard, zodat de kogelbeschermer niet kan draaien of naar beneden kan glijden.

Vorm en grootte
Dankzij het anatomisch gevormde ontwerp passen de kogelbeschemers mooi rond het paardenbeen voor een maximaal comfort en bescherming. Hierdoor kan het paard maximale bewegingsvrijheid krijgen om beter te kunnen springen.

Verkrijgbaar in M.

Onderhoudsinstructies
De kogelbeschermers zijn wasbaar in de machine op 30°C (geen droogkast). Wij adviseren altijd om een waszak te gebruiken om krassen door de wasdroger te voorkomen. Je kunt onze speciaal voor TPU-kogelbeschermers ontwikkelde reiniger eenvoudig gebruiken om de kogelbeschermers de finishing touch te geven zodat ze er weer als nieuw uitzien.
Afmetingen Breedte 240mm, Hoogte 130mm, Lengte 320mm
Gewicht 0.55kg
Materiaal Proteck impact gel , TPU
Discipline Dressuur , Eventing , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
Lightweight Ja
Eenvoudig te reinigen Ja
Anatomisch gevormd Ja
Schokdempend Ja
Goedgekeurd voor FEI Ja
  • Boots Cleaner
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°