ref. 52183-74-165

Zweetdeken 4D Spacer

Ademend
Lightweight
Zacht voor de huid
Fly repellent
Quick dry
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Voor transport
Stal
Vegan wol

€ 149,99

Kleur
In voorraad
Het Zweetdeken 4D Spacer is een zeer licht en multifunctioneel deken.
- Extreem ademend
- Lichtgewicht
- Kusseneffect

What’s special
Het Zweetdeken 4D Spacer is een zeer licht en multifunctioneel deken. Dit betekent dat het voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals transport, het afkoelen van je paard na de training of als vliegendeken. Het kan ook worden gebruikt als liner in combinatie met een andere deken. Over het geheel genomen ziet het deken er zeer klassiek uit en zorgt het voor de volledige Kentucky-look.

Fabrics & materials
Het 4D-materiaal is zeer ademend, waardoor warmte en zweet zeer snel van je paard afgevoerd worden en je paard dus snel droog is. De honingraatstructuur zorgt voor een zacht effect (dit materiaal wordt vaak gebruikt in matrassen of autostoelen) terwijl het zeer resistent is.
Op de schoft is vegan schapenvacht toegevoegd voor extra comfort.

Shape & size
Het deken is ontworpen om dicht tegen het lichaam van het paard aan te liggen, met respect voor de anatomie van uw paard.
Het Zweetdeken 4D Spacer heeft dubbele voorsluitingen en twee kruissingels met clips die versterkt zijn met vegan leer. De staartkoord is afneembaar.

Care guide
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Het deken mag niet in de droger.
Afmetingen Breedte 200mm, Hoogte 200mm, Lengte 530mm
Gewicht 1.65kg
Seizoen Herfst , Lente , Winter , Zomer
Materiaal 4D Spacer , Vegan wol
Gebruik Buiten , Stal , Voor transport
Ademend Ja
Lightweight Ja
Zacht voor de huid Ja
Fly repellent Ja
Quick dry Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°