ref. 52182-01-S

Borstbeschermer

Ademend
Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Voor transport
Stal
Vegan konijnenvacht

€ 99,99

Kleur
In voorraad
Onze borstbescherming is ideaal voor paarden die gemakkelijk wrijfplekken krijgen op drukpunten.
- Ideaal voor paarden met een gevoelige huid of geschoren paarden
- Gemakkelijk aan te trekken
- Lichtgewicht

What’s special
Onze borstbescherming is ideaal voor paarden die gemakkelijk wrijfplekken krijgen op drukpunten. De borstbescherming wordt gebruikt onder een staldeken, onderdeken of regendeken om schuren te voorkomen. Het is gemakkelijk om de bescherming aan te trekken, je hoeft de Borstbescherming alleen maar over de hals van het paard te schuiven en de klittenbandsluiting achter de voorbenen te sluiten.

Fabrics & materials
De buitenkant van de Borstbescherming is gemaakt van een mix van polyester en lycra. Aan de binnenkant heeft de borstbescherming een combinatie van lycra en onze bekende kunstmatige konijnenhuid. De kunstmatige konijnenhuid is geplaatst op de delen die het meest gevoelig zijn voor wrijving. Er is een klittenbandsluiting om de bescherming achter de voorbenen vast te maken. Omdat het product van lycra is gemaakt, past het zich gemakkelijk aan elke lichaamsbouw aan.

Shape & size
De Borstbescherming is verkrijgbaar in vier maten: S, M, L, XL. Hij is verkrijgbaar in één klassieke kleur, zwart.

Care guide
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 320mm, Hoogte 50mm, Lengte 410mm
Gewicht 0.25kg
Seizoen Herfst , Lente , Winter
Materiaal Vegan konijnenvacht
Gebruik Binnen , Buiten , Stal , Voor transport
Ademend Ja
Zacht voor de huid Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°