ref. 52181-42-125

Vliegendeken Classic

Ademend
Lightweight
Fly repellent
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Stal

€ 94,99

Kleur
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar
Een must have voor de zomer, de Mesh Fly Rug Classic. Ultieme vliegenbescherming met ultiem comfort
- Mesh stof zorgt voor luchtdoorlatendheid
- Afneembare nek inbegrepen
- Lichte stof
- Lange staartflap

Speciale eigenschappen
De Mesh Vliegendeken Classic is een must-have voor de zomer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het mesh dat voor dit deken is gebruikt, is zeer licht en zorgt ervoor dat het paard wordt beschermd tegen vliegen zonder onnodige warmte te creëren op warme dagen. De lichte kleur reflecteert de zon en houd zo je paard koel. Jouw paard is volledig beschermd op het lichaam, het begin van de staart en op de hals dankzij het bijgeleverde halsstuk.

Stoffen & materialen
Het Mesh Vliegendeken Classic is gemaakt van een mesh stof, die ervoor zorgt dat de vliegen en insecten uit de buurt van het paard blijven. Het gaas is extreem licht en ook ademend, waardoor het perfect te gebruiken is in de wei op warmere dagen.

Op het borstgedeelte, op de manen en staart is de stof aan de binnenkant effen. Dit is zacht om schuurplekken te voorkomen en zorgt ervoor dat er geen haren aan het deken blijven plakken.

Door de lichte kleur van het deken zal het de zonnestralen weerkaatsen en geen warmte absorberen.

Vorm & maat
Het Mesh Vliegendeken Classic is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat hij geschikt is voor alle paarden. De vorm van de deken, vrij klassiek, past zich aan alle soorten lichamen aan.

Deze vliegendeken heeft een lange staartflap en een afneembaar staartkoord. Dankzij het staartkoord blijft de staart dicht bij de deken en biedt meer bescherming. Het afneembare halsstuk is versterkt met een dikkere en sterkere webbing, zodat het niet langs de nek glijdt. Omdat deze versteviging aan beide zijden van de nek zit, drukt het niet direct op de manen.

Omdat de details ertoe doen, zijn de voorsluitingen en de buiksingels zilverkleurig, zodat ze perfect bij het deken passen.

Onderhoudstips
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 140mm, Hoogte 140mm, Lengte 500mm
Gewicht 0.25kg
Seizoen Lente , Zomer
Materiaal Mesh
Gebruik Buiten , Stal
Ademend Ja
Lightweight Ja
Fly repellent Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°