ref. 52180-03-145

Winterdeken All Weather Quick Dry Fleece met nek

Waterdicht
Ademend
Windproof
Quick dry
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Stal

€ 259,99

Kleur
In voorraad
De Turnout Deken All Weather Quick Dry Fleece is het perfecte deken voor het dagelijkse gebruik op regenachtige dagen na de training met fleece stof In de rug en nek.

- Voor dagelijkse bescherming in de paddock of op het veld
- Lichtgewicht
- Fleece stof in de rug en nek
- Houdt het paard warm en droog
- Snel drogend
- 600D ripstop buitenkant
- Gladde polyester voering
- Hals met klittenband

Speciale eigenschappen

De Turnout Deken All Weather Quick Dry Fleece is perfect voor dagelijks gebruik in de paddock of op het veld. Afhankelijk van de behoefte van uw paard, is de deken verkrijgbaar in twee verschillende versies 0g of 150g. De deken is bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij de waterdichte en vuilafstotende coating. De materialen van deze deken zijn licht van gewicht en hebben een perfecte pasvorm, om maximaal comfort te bieden. Als u na de training geen tijd heeft om uw paard te drogen is dit de perfecte deken, er zit fleece stof in. De deken absorbeert het zweet of water en zorgt ervoor dat je paard het niet koud krijgt in het proces.
Stoffen & materialen

De Turnout deken All Weather Quick Dry Fleece is gemaakt van een 600D ripstop polyester buitenkant met een ademende waterdichte coating. Deze structuur maakt de deken zeer scheur bestendig. De voering van de deken is een glad antibacterieel 210T polyester. De fleece stof is gemakkelijk te onderhouden omdat het niet stinkt en er geen haren aan blijven kleven. De fleece houdt uw paard warm na de training. De combinatie van deze materialen houdt uw paard droog in elk weertype.

Vorm & maat

De All Weather Quick Dry Fleece deken heeft geen naad aan de achterkant van de deken, dit voorkomt het risico op lekkage.

Onderhoudstips

De uitdraaideken All Weather Quick Dry Fleece kan gewassen worden op 30°. Om het deken
waterdicht te houden, raden wij aan een nieuwe waterdichte coating aan te brengen na meer dan vijf keren. Stop het deken niet in de droger.
Afmetingen Breedte 260mm, Hoogte 260mm, Lengte 540mm
Gewicht 0.25kg
Seizoen Herfst , Winter
Materiaal Fleece
Gebruik Buiten , Stal
Weer Regen , Wind
Waterdicht Ja
Ademend Ja
Deniers 600D
Windproof Ja
Quick dry Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°