ref. 52171-17-130

Showdeken Velvet

Ademend
Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Voor transport
Shows
Stal
Vegan wol
Vegan konijnenvacht

€ 264,99

Kleur
In voorraad
- Chique velvet look
- Kubus gewatteerd voor extra sterkte
- Artificiële konijnenvacht aan de binnenkant, zodat het deken op zijn plaats blijft
- 160g Fiberfil vulling
- Wasbaar op 30 graden

Speciale kenmerken
Het Kentucky Showdeken is enorm populair. Omdat Kentucky staat voor innovatie, ontwikkelden we een showdeken met onze bekende velvet stof. Door de velvet stijl en de artificiële bontkraag is het deken een echte eye-catcher!

Stoffen & materialen
Met de Show Rug Velvet zal je zeker opvallen op stal. Het deken heeft een 160g vulling en kan tijdens de winter perfect dienen als staldeken thuis of op concours. De buitenkant van het deken heeft een zachte en chique velvet stof. Het stijlvolle kubus patroon maakt het bovendien moeilijker om het deken te scheuren. Het deken is gevoerd met artificiële konijnenvacht, wat schuurplekken voorkomt. Daarnaast creëert het kleine lucht vakjes die een isolerende laag rond je paard vormen waardoor hij extra warm blijft.

Vorm & maat
Dankzij de artificiële konijnenvacht binnenkant, blijft het velvet showdeken op zijn plaats liggen wanneer een paard rolt of ligt. Het deken kan worden vastgemaakt door middel van twee borstsluitingen en twee buiksingels. De sluitingen zijn afgewerkt met de kenmerkende Kentucky look.

Onderhoudstips
Het velvet showdeken is wasbaar op 30 graden en behoudt zijn zachtheid na het wassen. Het bilkoord is voorzien van een plastic cover, hierdoor kan je dit gewoon afnemen met een vochtige doek.
Afmetingen Breedte 260mm, Hoogte 260mm, Lengte 510mm
Gewicht 0.25kg
Seizoen Herfst , Lente , Winter
Materiaal Vegan konijnenvacht , Vegan wol
Gebruik Shows , Stal , Voor transport
Ademend Ja
Zacht voor de huid Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°