ref. 52166-03-145

Staldeken Classic

Ademend
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Stal

€ 154,99

Kleur
Het Staldeken Classic is door zijn sterkte en tijdloze look een must-have voor jouw dekencollectie.
- Sterke 900D Ribstop polyester buitenkant
- 100g, 200g of 300g fiberfil vulling
- Zachte microfiber voering
- Tijdloze look en hoogwaardige stoffen
- Wasbaar op 30 graden

Speciale eigenschappen
Het Staldeken classic is dankzij zijn kwalitatieve stoffen en tijdloze look gemaakt om jaren mee te gaan. De materialen werden zorgvuldig uitgekozen om zo een duurzaam en gebruiksvriendelijk product uit te brengen. Dankzij de drie verschillende diktes kan je een deken kiezen dat perfect op de noden van je paard inspeelt.

Stoffen & materialen
De buitenkant van het deken is een 900D Ribstop stof. Ribstop is een stof die verstevigde garen bevat waardoor het deken enorm moeilijk te scheuren is. Een ander voordeel van het materiaal is dat het schaafselaftsotend is, waardoor je hooi en stro er eenvoudig afborstelt. Omdat je de keuze hebt tussen 100g, 200g en 300g kan je het deken afstemmen op de noden van je paard. De vulling is een fiberfil vulling, wat dezelfde prestaties als dons heeft zonder geur te absorberen. De voering is een micro-polyester fiber, wat een zacht katoengevoel heeft.

Vorm & maat
Het staldeken classic kan gedragen worden met een onder deken. Door de polyester microfiber, twee borstsluitingen en twee dekensingels blijft het deken goed op zijn plaats zitten.

Onderhoudstips
Het deken kan gewassen worden op 30 graden (geen droger). We adviseren om het deken maandelijks te wassen voor de beste resultaten.
Afmetingen Breedte 360mm, Hoogte 360mm, Lengte 600mm
Gewicht 0.25kg
Gebruik Stal
Ademend Ja
Deniers 900D
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°