ref. 52147-05-125

Zweetdeken Fleece Heavy

Ademend
Quick dry
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Voor transport
Training
Shows
Stal

€ 174,99

Kleur
In voorraad
Het Zweetdeken Fleece Heavy heeft de looks en gevoel van een echt wollen deken maar zonder alle nadelen die daarbij komen kijken.
- Wol-look
- Absorbeert zweet en water
- Houd je paard warm en droog
- Afneembare singels aan de binnenzijde
- 100% polyster

Speciale eigenschappen
Dit deken bootst het elegante uiterlijk van traditionele wol na, maar heeft niet de typische nadelen ervan. Het Zweetdeken is gemaakt van 100% polyester, wat duurzaamheid en onderhoudsgemak biedt. Het is perfect om te gebruiken na een training of een wasbeurt in een koeler klimaat. Dit deken zorgt ervoor dat je paard warm en droog blijft en voorkomt afkoeling.

Stoffen & materialen
Het deken is sterk absorberend en voert zweet of water snel af. De veganistische schapenvacht op de schoft zorgt voor extra comfort. Het deken is afgewerkt met veganistische leren biezen en elegante sluitingen aan de voorkant.

Vorm & maat
Dit Zweetdekenis zorgvuldig ontworpen met twee verstelbare singels aan de binnenzijde van het deken, waardoor het kan worden aangepast voor verschillende doeleinden, waaronder als showdeken. Deze flexibiliteit zorgt voor een pasvorm op maat, zodat het deken goed op zijn plaats blijft zitten zonder te verschuiven.

Onderhoudstips
Het onderhoud van dit deken is eenvoudig: het kan in de wasmachine worden gewassen op een zachte temperatuur van 30° om de vezels en details te behouden. Vermijd het gebruik van een droger voor een lange levensduur en goede prestaties.
Afmetingen Breedte 260mm, Hoogte 260mm, Lengte 510mm
Gewicht 0.25kg
Seizoen Herfst , Lente , Winter , Zomer
Materiaal Fleece
Gebruik Shows , Stal , Training , Voor transport
Ademend Ja
Quick dry Ja
Shavings repellent Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°