ref. 42714-02-F

Zadeldoek Hunter vegan wol jumping

Ademend
Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Anatomisch gevormd
Schokdempend
Training
Shows
Vegan wol

€ 119,99

Kleur
In voorraad
Het Zadeldoek Hunter vegan schapenvacht jumping vermindert drukpunten, oververhitting en wrijving. Biedt maximaal comfort en een strakke Hunter-stijl.
- Hunter vorm
- Binnenkant gevoerd met vegan schapenvacht
- Extreem zacht en ademend
- Geschikt voor paarden met gevoelige huid
- Riempjes voor singel en singelstoten

Speciale eigenschappen
Het Zadeldoek Hunter vermindert drukpunten, oververhitting en wrijving. Biedt maximaal comfort en een strakke Hunter-stijl. Dit zadeldoek is perfect voor ruiters die de hunter discipline beoefenen maar kan ook gebruikt worden voor dagelijks gebruik.

Stoffen & materialen
De binnenkant van dit zadeldoek is gevoerd met vegan schapenvacht. Dit voorkomt druk- en schuurplekken en is uiterst comfortabel voor je paard. Dit zadeldoek is een uitstekende keuze voor paarden met een gevoelige huid. De rand van het zadeldoek is ook gevoerd met vegan schapenvacht.

Dit zadeldoek is voorzien van riempjes voor singel en singelstoten om het zadeldoek op zijn plaats te houden.

Vorm & maat
Het zadeldoek Hunter biedt niet alleen maximaal comfort voor je paard, maar maakt ook beter contact mogelijk. De vorm is afgestemd op een spring- of veelzijdigheidszadel. De ruggengraat wordt vrijgehouden dankzij de vorm.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Gewicht 0.65kg
Materiaal Vegan wol
Discipline Hunter , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
Zacht voor de huid Ja
Anatomisch gevormd Ja
Schokdempend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°