ref. 42713-05-F
50%
last chance

Anatomisch Suede halster

Anatomisch gevormd
Voor transport
Shows
Stal
Vegan Leder
Niet machinewasbaar

€ 55,00

€ 109,99
Kleur
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar
Het Anatomisch Suede Halster is gemaakt van artificieel leer met een prachtige suède afwerking voor een zeer elegante uitstraling.

- Anatomisch gevormd
- Suede artificieel leder (100% diervriendelijk)
- Water en vuilbestendig
- Verstelbaar aan linker en rechterzijde van het hoofd
- Plaatje met logo dat kan omgedraaid worden om te personaliseren

Speciale eigenschappen
Dit zeer klassieke en anatomisch halster is gemaakt van artificieel leer met een suède afwerking voor een zeer stijlvolle look. Het Anatomisch Suede Halster is anatomisch gemaakt en heeft een breder halsstuk achter de oren. Hierdoor wordt de druk verdeeld over een groter gebied. De maat van het halster kan links en rechts van het hoofd worden aangepast. Het halster is voorzien van een goudkleurig plaatje met ons gegraveerde logo. Het kan worden omgedraaid en gepersonaliseerd. Alle sluitingen zijn goudkleurig en passen dus perfect bij onze halstertouwen.

Om veiligheidsredenen, als een paard in paniek zou raken, zal het halster breken op het punt waar je het halster vastmaakt op de zijkant van het hoofd. Mocht dit gebeuren, dan verkopen wij losse halsstukken om het gebroken halsstuk van uw halster gemakkelijk te vervangen.

Stoffen & materialen
Kentucky is een diervriendelijk merk. Daarom zijn al onze leren producten gemaakt van kunstleer, zo ook dit halster. We gebruiken stoffen die ervoor zorgen dat vuil niet kan binnendringen. Daarom blijven uw producten langer schoon. Aan de buitenkant van de stof zit een waterafstotende coating.

Vorm & maat
Dit product is anatomisch ontworpen, wat meer comfort voor uw paard betekent. Het Anatomisch Suede Halster is verkrijgbaar in twee maten, Cob en Full.

Onderhoudstips
Om dit halster als nieuw te houden, kunt u de vuile plekjes op het halster het beste met de hand wassen met warm water en zeep.
Afmetingen Breedte 200mm, Hoogte 80mm, Lengte 450mm
Gewicht 0.756kg
Materiaal Suede , Vegan Leder
Gebruik Buiten , Shows , Stal , Voor transport
Anatomisch gevormd Ja
  • Niet machinewasbaar