ref. 42706-32-SJ

Skin Friendly zadeldoek Velvet jumping

Ademend
Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Schokdempend
Training
Shows
Vegan wol

€ 149,99

Kleur
In voorraad
- Extreem zacht
- Veganistische schapenvacht
- Velvet buitenkant
- Vermijdt wrijving door het zadel
- Ideaal voor paarden met een gevoelige huid

Speciale eigenschappen
Maak kennis met het zachtste zadeldekje op de markt! Deze zadeldoek combineert onze populaire velvet zadeldekjes met de skin friendly zadeldoeken. Het voorkomt wrijving van het zadel en ziet er altijd chic uit. De zadeldoek is gemaakt van uitsluitend vegan materialen waardoor het 100% diervriendelijk is.

Stoffen & materialen
Het schoft- en ruggedeelte zijn gevoerd met vegan wol. Dit zorgt voor een uitstekende demping en voorkomt schuren. Voor paarden met een gevoelige huid is dit uiterst comfortabel. De buitenkant van het dekje is gemaakt van een zachte velvet stof en heeft een visgraat quilting.

Vorm & maat
De skin friendly velvet zadeldoek is verkrijgbaar in zowel sping als dressuur vorm. Er is enkel een riempje voor de singel, zodat je geen storende riempjes voor je zadel hebt. Het Kentucky logo is iets hoger geplaatst, zodat er nog voldoende ruimte is om het dekje te borduren.

Onderhoudstips
We raden aan je zadeldekje regelmatig te wassen om wrijving door zweet en vuil te voorkomen. Zowel de velvet stof als de vegan schapenvacht zijn wasmachinebestendig. Was de zadeldoek op 30 graden en laat het vervolgens drogen aan de lucht.
Afmetingen Breedte 500mm, Hoogte 80mm, Lengte 690mm
Gewicht 0.65kg
Materiaal Vegan wol
Discipline Eventing , Jumping
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
Zacht voor de huid Ja
Schokdempend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°