ref. 42582-02-DR

Zadeldoek Fishbone Competition dressuur

Ademend
Wasbaar op 30°
Training
Shows
Vegan Leder

€ 104,99

Kleur
Momenteel niet beschikbaar
Ons Zadeldoek Fishbone Competition Dressuur heeft een afneembare kunstlederen patch waarmee je je startnummer kunt aangeven.
- Verwijderbare lederen patch met startnummers
- Vissengraat patroon
- Geen zadelriemen, alleen singelriemen

Speciale eigenschappen
Ons Zadeldoek Fishbone Competition Dressuur heeft een afneembare kunstlederen patch waarmee je je startnummer kunt aangeven (3 serie nummers meegeleverd met het zadeldoek).

Stoffen & materialen
Dit zadeldek met vissengraat patroon is gemaakt van ademend materiaal (43% nylon, 43% polyester en 14% spandex) en is daarom perfect voor wedstrijden of trainingen thuis. Dit zadeldek heeft een subtiel lederen logo in dezelfde kleur als het zadeldek, en genoeg ruimte om het eventueel te borduren.

Vorm & maat
Je kunt de patch met de nummers vervangen door een Kentucky Logo patch. Het zadeldoek heeft geen vervelende bandjes om aan het zadel te bevestigen, alleen een nylon bandje voor de singel.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 590mm, Hoogte 60mm, Lengte 610mm
Gewicht 0.9kg
Materiaal Vegan Leder
Discipline Dressuur
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°