ref. 42575-01-DR
50%
last chance

Zadeldoek Corduroy dressuur

Ademend
Wasbaar op 30°
Training
Shows

€ 42,50

€ 84,99
Kleur
In voorraad
Deze zadeldoek Corduroy heeft een zeer stijlvolle look door het mooie ribfluweel materiaal in combinatie met gedraaide bies en diamanten stiksel.
- Aangename scheiding tussen rug en zadel
- Enkel riem voor singel
- Subtiel artificieel lederen logo
- Ruimte om de borduren

Speciale eigenschappen
Deze zadeldoek heeft een zeer stijlvolle look door het mooie ribfluweel materiaal in combinatie met gedraaide bies en diamanten stiksel.

Stoffen & materialen
De zadeldoek heeft geen vervelende bandjes om aan het zadel vast te maken, enkel een lus voor de singel. Het Kentucky logo is subtiel aangebracht in de vorm van een lederen ruitje dat nog voldoende ruimte biedt om een eigen logo te borduren.

Vorm & maat
Onze zadeldoek Corduroy is gemaakt voor dressuur en biedt een zeer aangename scheiding tussen de rug van het paard en het zadel en beschermt het paard tegen mogelijke wrijving.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 590mm, Hoogte 60mm, Lengte 610mm
Gewicht 0.92kg
Discipline Dressuur
Gebruik Shows , Training
Ademend Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°