ref. 42502-02-PONY

Transporthalster wol

Zacht voor de huid
Wasbaar op 30°
Anatomisch gevormd
Voor transport
Shows
Stal
Vegan wol

€ 94,99

Kleur
In voorraad
De Kentucky Horsewear Sheepskin Shipping Halter is een extreem zacht en comfortabel halster dat voornamelijk wordt gebruikt tijdens het transporteren van de paarden.

- Sterk nylon halster omhuld met artificiële wol (100% diervriendelijk)
- Nylon en gespen zijn bedekt met synthetische wol
- Gebruik voor transport of voor gevoelige paarden
- Aanpasbare gespen aan beide kanten van het hoofd voor een perfecte pasvorm
- Gemakkelijk te openen en te sluiten dankzij de karabijnhaak aan de kaak

Speciale eigenschappen
Doordat dit halster zo licht is wordt de druk op het hoofd geminimaliseerd wat ervoor zorgt dat dit de meest efficiënte halster is voor verre reizen. De artificiële wol (100% diervriendelijk) bedekt elke cm, ook de gespen, waardoor het paard op geen enkele manier blessures kan oplopen van de halster.

Om veiligheidsredenen, als een paard in paniek zou raken, zal het halster breken op het punt waar je het halster vastmaakt op de zijkant van het hoofd. Mocht dit gebeuren, dan verkopen wij losse halsstukken om het gebroken halsstuk van uw halster gemakkelijk te vervangen.

Stoffen & materialen
De halster zelf is gemaakt van zeer sterke nylon en is omhuld met onze synthetische wol wat ervoor zorgt dat dit halster extreem licht is. De artificiële wol is vastgemaakt aan het nylon.

Vorm & maat
De maat kan worden aangepast aan beide kanten. Gemakkelijk te openen door de karabijnhaak aan de kaak.

Onderhoudstips
Machine Wasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 200mm, Hoogte 80mm, Lengte 450mm
Gewicht 0.683kg
Materiaal Vegan wol
Gebruik Buiten , Shows , Stal , Voor transport
Zacht voor de huid Ja
Anatomisch gevormd Ja
  • Niet in de droogkast
  • Wasbaar op 30°