ref. 42109-01-F

Vuilafstotende stalbandages

Ademend
Zacht voor de huid
Duurzaam
Wasbaar op 30°
Shavings repellent
Voor transport
Stal

€ 54,99

Kleur
De Repellent Stal Bandages zijn gebreid en gemaakt uit gladde vezel. Daardoor blijft er niets hangen in de bandage en is deze gemakkelijk schoon te houden. Dit maakt ze perfect voor dagelijks gebruik in en rond de stallen.
- Gemaakt uit gladde vezel
- Stoot vuil af
- Extreem luchtdoorlatend
- Sterke klittenbandsluiting
- Afmetingen: 4 m x 14 cm

What’s special
De Kentucky Horsewear Repellent Bandages zijn gemaakt uit gladde vezel. Hierdoor blijft er niets hangen in de bandages en zijn deze erg makkelijk schoon te houden. De Repellent Bandages zijn extreem luchtdoorlatend, zorgen voor een betere luchtcirculatie en worden gesloten met een sterke klittenbandsluiting. De Kentucky Horsewear Onderbandages Stal zijn een perfecte match met deze Repellent Bandages en zijn ideaal voor transport of stal. Ze kunnen ook gebruikt worden met de Onderbandages Absorb. De Repellent Bandages worden verkocht in een set van 4 en zijn verpakt in een zakje dat gesloten wordt met een ritssluiting. Ze zijn machine wasbaar op 30°, geen droger.

Fabrics & materials
De Repellent Stal Bandages zijn gemaakt uit gladde vezel.

Shape & size
The Repellent Stal Bandages zijn beschikbaar in maat F (full). De afmetingen van de bandages zijn 4 m x 14 cm.

Care guide
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. We raden echter aan om ze zo min mogelijk te wassen en, wanneer u dat wel doet, onze waszakjes te gebruiken om de kwaliteit van uw item langdurig te bewaren. We raden ook het gebruik van professionele machines (grotere capaciteit) aan om de schade van het aaneenplakken te beperken. Om te drogen, hang het product gewoon op tijdens een zonnige dag. Gebruik van de droger wordt niet aanbevolen.
Afmetingen Breedte 180mm, Hoogte 90mm, Lengte 300mm
Gewicht 1.115kg
Materiaal Synthetische vezel
Discipline Dressuur , Eventing , Hunter , Jumping
Gebruik Stal , Voor transport
Ademend Ja
Zacht voor de huid Ja
Duurzaam Ja
Shavings repellent Ja
  • Wasbaar op 30°